Nya webben…

Som ni ser är nya webben uppe. För att göra den så bra som möjligt får ni gärna komma med idéer på innehåll/förbätringar eller bara kommentera sakfel/felstavningar. Ser ni något som ser konstigt ut rent grafiskt säg också till. Vi har kollat av i de flesta av de vanliga webbläsarna men det är nästan alltid saker som man missar.

För er som gärna använder mobilen som webläsare borde det fungera fint om ni har en något modernare variant, typ iPhone, Android etc.

En sak som ni alla kan hjälpa till med är att fotografera när ni är ute på tävlingar, använd vilken kamera som hellst, mobilen duger oftast, det viktiga är att vi får in lite bilder som kan komplettera inlägget om matchen.

Det går bra att kommentera direkt i anslutning till detta inlägg eller e-posta mig direkt på johan.liw@gmail.com

/j

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *